Nábor detí v školskom roku 2019/20

Otvárame vyše 20 tréningových kategórií a kurzov

  • všeobecná pohybová príprava (od 3.rokov)

  • základná gymnastika (od 6. rokov)

  • futbalová predprípravka (od 5-6.rokov)

  • futbalové krúžky v ZŠ Stupava (I.-IV. ročník)

Milí rodičia,
nečakajte a rezervujte si miesto už teraz cez nezáväznú prihlášku ( formulár)*. Pozrite si kompletný zoznam klubových kategórií a kurzov s uvedenými podrobnosťami o tréningoch (čas, miesto, tréneri).
 
*Členovia už nemusia znova vypĺňať formulár, stačí ak nám potvrdia mailom záujem pokračovať a v septembri odovzdajú vyplnenú záväz nú prihlášku.
 

Najmladšie detičky začínajú s tréningami “pohybovky“ v Pajštunáčiku od 3 rokov. Neskôr v 5-6 rokoch sa môžu rozhodnúť, či budú pokračovať v špecializácií na futbal (od kategórie U7), alebo ostanú pri širšie koncipovanom cvičení – základná gymnastika (6-9 rokov), kde sa môžu tešiť na množstvo nového gymnastického náčinia (bradlá, hrazda, kruhy, švédska bedňa, laná, trampolíny a iné.). Aj v prípade futbalu si môžu vybrať, či budú trénovať za „profi“ klub FKM Stupava (otvárame šesť súťažných kategórií od U8 po U13), alebo si zvolia voľnejšie futbalové krúžky Pajštunáčik v rámci ŠKD. V spolupráci so ZŠ Stupava plánujeme otvoriť 4 takéto skupiny podľa ročníka pre prvákov-štvrtákov.

Pri viacerých kurzoch zabezpečujeme vyzdvihovanie a prevoz detí trénermi priamo zo ZŠ/ MŠ. Prepravu mikrobusom zo škôlky do našej telocvične Svet detí Pajštunáčik a späť plánujeme využívať tak ako doposiaľ pri doobedných hodinách pre súkromné MŠ a edukačné zariadenia ( U Lienky Lenky, Čarovný ostrov, Mouse in the house, Lesný klub Jadierko,...). Zo štátnych MŠ poskytujeme len vyzdvihnutie na pohybové prípravy pre deti od 4 rokov, na súhlas rodiča v čase okolo 15:00 so začiatkom tréningov 15:20 ( pondelok – Janka Kráľa, utorok – Marcheggská, streda – Hviezdoslavova, štvrtok – Ružová). Po týchto tréningoch si deti u nás vyzdvihnú rodičia do 16:30. Z každej škôlky sa musí prihlásiť minimálne 9 detí, aby sa kurz otvoril, prípadne sa spoja dve škôlky v jeden deň. Kurzy pre menované štátne škôlky začínajú v druhej polovici septembra a sú rozdelené na približne 3 trojmesačné bloky. Ostatné kategórie tzv. U-čka začínajú prvý septembrový týždeň - info pošleme mailom koncom leta.

Tabuľka 1. Rozvrh telocvične Svet detí Pajštunáčik (Cevaservis)- poobedný program 15:00-20:00

 

Na klasické poobedné tréningy pohybovej prípravy, gymnastiky či futbalu so začiatkom po 16:00 už deti vozia rodičia a prípadné vyzdvihovanie je na individuálnej dohode s trénermi kategórie.  

Prehľad základných poobedných kategórií a krúžkov, ktoré plánujeme otvoriť od septembra 2019 nájdete v tabuľke nižšie (tréningy súťažných futbalových kategórií začínajú už auguste). Prihlasovať sa môžete prostredníctvom formulárov na našich webstránkach pajstunacik.eu a fkmstupava.sk alebo nás kontaktujte mailom pajstunacik@gmail.com (Stupava –pohybovky, nesúťažný futbal, gymnastika), pajstunacik.borinka@gmail.com (pohybovka Borinka) a fkmstupava@gmail.com (súťažný futbal).  Aktuálne členské poplatky zverejňujeme v polovici  prázdnin v sekcií Info pre rodičov.

 

Tabuľka 2. Plánované základné kategórie (podľa ročníka narodenia) a krúžky v ZŠ na sezónu 2019-20

 

Cez prázdniny môžu deti prísť na naše obľúbené letné denné tábory TOP KEMP. V ponuke sú futbalové kempy, florbalový kemp, youtuberský kemp a pre najmenších od 4 rokov Minikemp. Prihlasovanie na topkemp.sk

 
 
 
 

Pre info ohľadom futbalových súťažných kategórií (chlapcov aj dievčat) prípraviek, žiakov, dorastencov a mužov navštívte náš web FKM Stupava.                              

                                         

 

NAŠI PARTNERI